VW Caddy

VW  Caddy är Sveriges populäraste transport och passagerarbil

 

Behöver du ett flexibelt och kostnadseffektivt arbetsfordon? Då är Volkswagen Caddy det perfekta alternativet. En mångsidig bil som kan transportera passagerare och last i olika miljöer. Vi på Carnila i Ludvika har expertis och kan hjälpa er att hitta rätt Caddy.

 

I Caddyns fjärde generation samsas funktionalitet och modern teknologi. Detta är den perfekta bilen för dig som vill lasta och transportera. Men också en beprövad passagerarbil med bra utrymme i bagageutrymmet.

 

Den nya Caddyn har fått ett helt nytt utseende. Volkswagen har vidareutvecklat sin klassiska storsäljare så att den har blivit säkrare och mer modern. Dessutom finns ett helt nytt motorprogram som gör bilen starkare men samtidigt också mer miljövänlig. 

 

Caddy Life

 

VW Caddy Life är en rymlig personbil som passar alla. Den är perfekt för såväl barnfamiljen som den ensamstående. Med sin stora passagerarhytt och generösa bagageutrymme så är det en utmärkt bil både för långresor som shoppingturer i närområdet.

 

Caddy Skåp

 

Sveriges mest sålda och populäraste transportbil gör ingen besviken. Caddy Skåp är speciellt designat och utformad för att den ska få dig att trivas på jobbet. Interiören är fräsch och genomtänkt, den ska göra din vardag bekväm och trivsam.

 

Samtidigt är också VW Caddy ekonomisk. Detta är en viktig anledning till dess popularitet bland företag. Ni får en bra bil, som är driftekonomisk och samtidigt bekväm för era anställda. 

 

I passagerarhytten finns alla tänkbara bekvämligheter som gör arbetsdagen enklare. Ingenjörerna har när de utvecklat den nya Caddy Skåp lyssnat på de branscher som är tänkta att använda bilen. Detta har resulterat i en bil som verkligen lever upp till epitetet, arbetsfordon.

 

Carnilla kan Caddy

 

Vi har erfarenhet av VW:s Caddymodeller ur alla generationer. Hos oss möter ni kunniga och erfarna säljare som kan hjälpa er till ett tryggt och säkert Caddyägande. Kom in till vår butik i Ludvika och titta på våra bilar. 

VW Caddy