Mercedes Vito

Mercedes Vito en transportbil i världsklass

 

En av Mercedesfamiljens absoluta storsäljare världen över är Viton. Mercedes Vito har lanserats i sin tredje generation och finns som både lastbil och minibuss. Det är en arbetsbil i världsklass.

 

Viton erbjuder sina ägare ett tryggt och ekonomiskt ägande. Den är dokumenterat driftsnål och rullar länge. Den är dessutom noga planerad och inredd för att erbjuda sina ägare den bästa komforten. Många som kör en Vito gör det på jobbet. 

 

Med andra ord så blir det också en arbetsplats. Du använder din Vito till och från olika arbetsplatser och tillbringar mycket tid bakom ratten. Då är det viktigt att du har det behagligt. Stolarna är ergonomiskt utformade och gör resan till ett nöje för alla.

 

Vi på Carnila har lång erfarenhet av Mercedes och Viton. När ni vänder er till oss så får ni kunnandet på köpet. 

 

Skåpbil

 

Mercedes Vito har i två decennier använts inom olika branscher. Det är en lätt lastbil som rymmer väldigt mycket last. De tyska ingenjörerna på fabriken i Stuttgart har skapat ett lastutrymme med smarta kvadratmeter. 

 

Du ska kunna packa in allt det som behövs för att utföra olika arbeten, oavsett om det handlar om hantverk eller andra projekt som kräver utrustning. 

 

Mercedes Vito är marknadsledande i sin klass och används över hela världen. Det är ett fordon som ska kunna användas i både trånga stadsmiljöer eller i glesbygd.

 

Mixto

 

Är det perfekta valet för dig som vill ha fler passagerare men samtidigt mycket lastutrymme. Här finns plats för upp till sex personer som reser bekvämt. Det är generöst med benutrymme och passagerarhytten är rymlig och behaglig. 

 

Du kan välja mellan ett framsäte med två eller tre säten, därtill finns det utrymme för ett tresitsigt säte bakom föraren. Mercedes Vito:s Mixto är därför det perfekta valet för ett arbetslag som ska köra långt och behöver medföra verktyg eller annan utrustning.

 

Tourer

 

Detta är Vitons minibuss. Ett passagerarfordon som med en smart design kan transportera upp till nio personer som samtidigt sitter bekvämt. Det finns dessutom gott om plats för väskor och bagare i lastutrymmet.

 

Mercedes Vitos Tourer har skapats för att erbjuda en transportbil för passagerare som ska på både kortare och längre resor. Det är en driftsnål bil som kan fås i olika utformanden. Antal säten går att variera och det finns med både bensin och dieselmotor.

 

Mercedes Vito