Mercedes Sprinter

Mercedes Sprinter den flexibla och driftsäkra lösningen på era transporter

 

Detta är den flexibla lastbilen som ger dig en utmärkt komfort och stort lastutrymme. Mercedes Sprinter finns i fyra olika varianter. En modell för varje behov och ägare.

 

Mercedes Sprinter är verkligen marknadsledande i sin klass. Det är en stor och rymlig transportbil som klarar de högsta kraven och kan köras i alla tänkbara miljöer. 

 

Vi på Carnila har god erfarenhet av Sprintern och känner modellen väl. Genom att välja oss så får ni en Mercedes Sprinter som passar era behov, men också rullar säkert och länge på vägarna. 

 

Skåpbil

Med ett stort och rymligt lastutrymme så är Mercedes Sprinters skåpbil en perfekt arbetskamrat. Den ger bekväma resor till och från arbetsplatser och har ett stort lastutrymme där du kan lasta alla tänkbara material och utrustningar.

 

Lastutrymmet kan rymma upp till 17 kvadratmeter last. Det höga taket ger möjlighet att ta med saker som är stora och svåra att transportera. Lastutrymmet är också variabelt och kan därför ändras efter era behov. Sprintern är utformad för att kunna anpassas efter alla tänkbara önskemål.

 

Kombimodell

 

Detta är en bekväm och rymlig personbil med plats för upp till nio passagerare. Inredningen är smart designad för att ge högsta komfort och bekväma sittställningar för alla människor. Oavsett om det är för arbetsresor med hela arbetslag, stora familjer eller föreningar så är Mercedes Sprinter kombimodell en vinnare som är populär över hela världen.

 

Flakbil 

 

Det bästa valet för oömma transporter är Mercedes Sprinters flakbil. Det stora flaket tillsammans med det bekväma passagerarutrymmet gör den till en av de absolut bästa flakbilarna på marknaden.

 

Den finns också med en större förarhytt med plats för upp till sju passagerare. Det perfekta valet för företag som behöver transportera både utrustning och mankraft till olika byggen eller arbetsplatser. 

 

Chassi ger flexibilitet

 

Är det perfekta valet för dig som själv vill skapa din påbyggnad. Har du speciella behov för dina transporter, eller kanske planerar att själv bygga en husbil? Då är detta den perfekta modellen för dig. 

 

Det flexibla chassit gör det möjligt att bygga på nästan vad som helst. Har du behov av påbyggnad, men saknar möjligheten att själv göra det, så kan vi hjälpa dig var det är bäst att vända sig.

 

Mercedes Sprinter