Bilar bland begagnat

Bilar bland begagnat hos Carnila är spännande och tryggt

 

Det är inte lätt att hitta rätt bilar bland begagnat. På marknaden finns det en uppsjö av märken och modeller. En del har rullat längre, andra färre. Carnila hjälper dig att välja rätt.

 

Begagnat behöver inte vara fel när du söker efter bilar. Det ger dig möjligheten att kanske välja en modell som skulle vara på tok för dyr som helt ny. Unna dig själv lyx i vardagen, kör en bil som är både trygg och rolig.

 

Genom att välja en handlare som oss på Carnila så ska du inte behöva göra tung och tidskrävande forskning på vilket märke som är bäst och vilken årsmodell som du ska välja. I vår butik möter du säljare som har koll och som vill hjälpa dig att hitta rätt bilar bland begagnat.

 

 

Tryggt att köpa begagnat av handlare

 

Det sägs att det bästa sättet för att köpa en begagnad bil är att gå direkt till den förra ägaren. Kanske kan du då göra en snabb affär och pruta dig till några tusenlappar. Men vid privata köp så har du inga garantier om något skulle gå fel.

 

MRF-garantin är den vanligaste garantin när du köper en begagnad bil av en handlare. Den gäller upp till tre månader eller 500 mil och är en stor trygghet när du väljer att köpa en begagnad bil. 

 

Mer än bara ett bilköp

 

Vi hjälper alla att komma tillrätta i sitt bilägande. Är du ovan och behöver hjälp med finansiering eller kanske råd i försäkringsfrågor. Då kan våra säljare guida er till vad som passar bäst. 

 

För oss är det viktigt att bistå med mer än bara försäljningen. En bilaffär är en förtrolig sak mellan två parter. Det är viktigt att våra kunder får en bra start på sitt bilägande. När ni kör ut från våra lokaler i Ludvika ska det vara med ett leende på läpparna och många roliga och behagliga mil framför er.

 Mercedes Sprinter