Bilar begagnat

Begagnat behöver inte vara fel när du söker efter bilar

 

Bilköp är en stor investering som ska hålla över tid. Om du väljer att söka på begagnat för bilar så kan du spara pengar. Vi på Carnila är ett bilföretag för hela Dalarna, i vårt laget finns ett stort utbud av begagnade bilar i alla prisklasser.

 

Våra kunniga säljare har lång erfarenhet av de flesta bilmärken och kan lotsa er genom djungel av modeller som finns på marknaden. 

 

När du köper begagnad bil av en etablerad bilhandlare så väljer du tryggheten först. Vid privata köp så gäller inte konsumentlagstiftningen. Vi bilhandlare däremot måste följa regelverket och får inte sätta upp köpekontrakt som understiger kundernas lagliga rättigheter. 

 

Begagnat ökar valfriheten

 

Du kan få känna lukten av ny bil även i en som är begagnad. Våra bilar är fräscha och städade. Oavsett om du väljer en som endast har rullat ett par tusen mil. Eller om du bestämmer dig för en mer vägvann kärra. 

 

Genom att välja bland begagnat när du söker bland bilar så blir utbudet större. Värdeminskningen på nya bilar är hastig. Efter bara några tusen mil så har värdet minskat radikalt. Samtidigt som bilen fortfarande är i ett mycket gott skick. 

 

Börja din resa hos oss

 

Ett första steg i att köpa bil är att börja sondera terrängen. Du kanske undersöker både begagnatmarknaden och vad som finns bland de nya modellerna.

 

Här kan du få en bra överblick vad som finns inne i butiken. Du kan också läsa mer om vårt företag och hur du bäst besöker oss. Våra lokaler ligger i Ludvika och är lättillgängliga från hela Dalarna och Bergslagen. 

 

Vi hjälper dig också med att finansiera ditt bilköp och att hitta rätt märke och modell för just dig. Alla har olika behov när det kommer till bil. Då är det bra att vända sig till en kunnig säljare som då lätt kan rekommendera vad som skulle passa bäst. För oss är det viktigast att ha nöjda kunder som gärna återkommer. 

Bilar begagnat