Begagnade bilar

Carnila erbjuder ett stort utbud av begagnade bilar

 

Vi hjälper dig att hitta rätt bland begagnade bilar. Hos Carnila i Ludvika finns stort kunnande och ett välfyllt lager av bilar av olika årsmodeller och storlekar. 

 

Det kan vara ett svårt val att välja bil. Självklart vill du ha en bil som rullar långt med så få problem som möjligt. Samtidigt vill ingen behöva betala mer än vad som är rimligt. 

 

När du först kommer i kontakt med en bilhandlare så är det viktigt att känna tillit. Det är ofta en ganska betydande investering och du vill vara säker på att säljaren lever upp till det som de säger. Hos oss på Carnila är detta nyckelord i vårt arbete för att bygga bra kundrelationer. 

 

Vi ger er trygghet

 

Genom att välja oss så får ni också trygghet på köpet. Vi på Carnila är mycket noggranna med alla bilar som säljs. De testas och provkörs notgrann. Bilens skick och status dokumenteras noga och tas med i övervägning och prissättning. 

 

Det ska vara ett nöje att köpa bil, detta gäller också om du söker bland begagnade bilar. Det är inte bara målet som är mödan värd, utan resan dit. Därför är det bra om du låter ditt köp ta tid. Besök oss gärna flera gånger. Prata med våra försäljare och tänk igenom vilka behov och önskemål du har.

 

Våra kunder ska bli nöjda

 

Nöjda kunder ger glada bilhandlare. Vi på Carnila är ett företag i tiden som strävar efter att leva upp till moderna förväntningar och krav. Vi har kunnat expandera och utveckla vårt företag eftersom våra kunder känner sig trygga med oss.

 

När du kommer till oss så är det fritt att ställa frågor och krav. Våga provköra bilen, pröva den i olika miljöer och diskutera sedan med säljaren om egenskaperna och hur den skiljer sig mot andra modeller och märken.

 

Ingen fråga är för dum eller märklig. Vi förstår att ni vill veta allt om er eventuella nya bil. Så det är fritt fram att fråga om vad som helst. 

 

Vi hjälper er till det trygga och behagliga bilägandet. Välkommen in för att provköra och titta ut din framtida kamrat på vägen. Du får också hjälp med finansieringen av bilen och de garantier som kan ges.

Begagnade bilar