Begagnad Sprinter

Begagnad Sprinter är en bra investering som håller länge

 

Mercedes Sprinter är den bästa lätta transportbilen på marknaden. Det är ett fordon som går länge och håller måttet. En begagnad Sprinter kan vara en bra affär för dig eller ditt företag. Hos oss på Carnila finns det alltid Sprintrar på lager.

 

Ingen lätt lastbil är så konkurrenskraftig som Mercedes Sprinter. Vid nyköp är det en stor investering, som över tid lönar sig eftersom den är hållbar och driftekonomisk.

 

Då kan det vara bra att köpa en begagnad Sprinter. Då får du Mercedes kvalitet till ett lägre pris. Vi har ett stort lager av Sprintrar, dessutom finns ett stort kunnande och erfarenhet av Mercedes alla märken hos oss på Carnila.

 

Välj mellan olika årsmodeller

 

Mercedes Sprinter har under mer än 20 år kommit i två generationer. Den senaste generationen lanserades 2006 och har förbättrats avsevärt sedan den första Sprintrarna lanserades 1995. 

 

Det rullar fortfarande många fordon från den första generationens Sprintrar. Anledningen är enkel, det är hållbara bilar som bara går och går. De har visat sig behöva få reparationer och är mycket slitstarka. 

 

Mercedes utvecklade Sprintern för att möta behovet av en tuff och robust lätt lastbil som samtidigt ger komfort. Den ska kunna gå både långa och korta sträckor. Därför är den också mycket populär som transportbil över hela världen. 

 

Hos oss på Carnila kan du välja en begagnad Sprinter från olika årsmodeller. Vi har allt från äldre till de som bara rullat ett par tusen mil.

 

Fördelarna med Sprinter

 

Med en Sprinter får du en transportbil som har ett generöst lastutrymme. Det är smart utformat så att du kan lasta alla typer av material och gods. 

 

I passagerarhytten så är sätena ergonomiskt utformade, även i äldre modeller. Detta gör att komforten är hög. En Sprinter passar därför utmärkt för godsleveranser över långa avstånd. Den smarta motorn med den låga bränsleförbrukningen gör också sitt till.

 

Kom in till oss på Carnila och titta ut din Sprinter. Våra säljare är här för att hjälpa er till det trygga och säkra Sprinterägandet.

Begagnad Sprinter