Begagnad Lastbil

Begagnad lastbil hos Carnila är vägen mot ett tryggt åkande

 

Köp en begagnad lastbil och spara pengar. Vi på Carnila i Ludvika har ett stort utbud och kunnande. Genom att vända er till oss så kan ni snart vara trygga lastbilsägare.

 

Hos oss finns ett bra utbud av olika begagnade lastbilar i olika storlekar för varierade behov. Vi ser självklart till att alla fordon som säljs av oss är noga testade och provkörda. För Carnila är det viktigt att kunna stå för det som vi säljer.

 

Inför köper ska ni kunna få detaljerad information om varje begagnad lastbil, hur dess status är. Dyrbara delar som bromsar, batterier och kompressorer är noga checkade och spekulanter blir väl informerade.

 

Vi erbjuder er också en fullständig dokumentation om var bilen har rullat och vilka ägarna har varit. Ni kan också lita på att alla uppgifter stämmer eftersom vi är noga med allt som säljs i vår butik.

 

Begagnad lastbil är en bra investering

 

Genom att investera i en begagnad lastbil så kan ni spara mycket pengar. En lastbil som har varit välskött och som fortsätts att vårdas kan rulla många fler mil. 

 

Det är en stor investering att köpa nytt. Därför kan det vara bra att sondera terrängen på begagnatmarknaden. En bil som har rullat ett antal tusen mil har fortfarande mycket kvar att ge sina ägare. Men de har också fallit i både värde och pris.

 

Hos oss får du garantier

 

När du köper en begagnad lastbil privat så har du ingen rätt till garantier. Hos en handlare som oss på Carnila däremot så får du en garanti som gör att du kan känna sig säker. 

 

I priset ingår också tryggheten att känna sig säker på bilens historia och status. Du ska få vad du betalar för. Våra kunder ska inte behöva betala ett överpris och sedan känna sig lurade. Vi vet själva hur det är att vara fordonsägare och vill att alla som rullar runt på vägarna ska vara nöjda.

 

En lastbilsägare har inte råd att låta sitt fordon stå på verkstaden. Den måste rulla för att tjäna in pengar. Genom att välja oss så blir risken att ni hamnar på verkstaden för oförutsedda händelser mindre. 

Mercedes Sprinter